CSS Design webpage

Billeder, fonts og farver

Billeder

Når du planlægger din hjemmeside, tænker du måske, at indholdet er det vigtigste, og at billeder er en “nice to have” del af det, og ikke tjener noget af et formål ud over at se godt ud.

Billeder af god kvalitet på din hjemmeside gør dog meget mere end at se godt ud…

Google mener klart, at “et billede siger mere end tusind ord.” Ved at tilføje billeder med dit indhold til din hjemmeside, vil du være i stand til at illustrere dit indhold og give nyttige billeder om dine tjenester eller produkter til dine besøgende.

Søgemaskinen kan dog ikke “se” billeder – de er afhængige af billedets filnavn, billedtekster, alt-tekst og titeltekster. Du bliver også nødt til at sikre, at dine billeder har den rigtige filstørrelse, lydhør og skalerbar, så din hjemmeside stadig indlæses hurtigt på enhver enhed.

Filformat – JPG vs. PNG 

Dropbox

PNG står for Portable Network Graphics med såkaldt “tabsløs” komprimering. Det betyder, at billedkvaliteten var den samme før og efter komprimeringen.

JPEG eller JPG står for Joint Photographic Experts Group med såkaldt “destruktiv” kompression.

Som du måske har gættet, er det den største forskel mellem de to. JPEG-filernes kvalitet er en del lavere end PNG-filernes. Imidlertid er den lavere kvalitet ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Da både JPG- og PNG-format har deres fordele og ulemper, skal du få mest muligt ud af dem begge ved at udnytte deres styrker. I praksis betyder det, at du skal bruge .jpeg til fotografier og .png til grafik og skærmbilleder. 

Du vil have billedformatet af højeste kvalitet, men du vil også have et responsivt websted, så du skal virkelig tage forskellen mellem jpeg og png med i betragtning og især forskellen i billedkomprimering.

Tænk på det sådan: Billedkomprimering betyder at reducere billedstørrelsen uden at ofre kvaliteten af hensyn til størrelsen. Generelt er stærkere kompression = mindre filstørrelse, hvilket er = dårligere billedkvalitet.
Så hvis du vil have en god komprimering, skal du finde den rette balance mellem kvaliteten og størrelsen på din fil. Når du ser på det billede, der er gemt på din computer, ser du den bedste version af det, fordi filen ikke er komprimeret. Men hvis det samme billede er på webstedet, skal det downloades for at du kan se det.

Logisk betyder det, at jo større billedet er – jo længere indlæsningstid, hvilket også påvirker din hjemmesides SEO og brugeroplevelse.

Dropbox

Nu ved vi, at JPG’er er bedre til fotografier, mens .png-billeder fungerer bedre til grafer og billeder med tekst. Men hvad er bedre for de billeder, der er et sted imellem?

Screenshots er et godt eksempel på det, fordi de ofte indeholder fotografier såvel som tekst og skarpe linjer.

Men når det kommer til JPG vs PNG, når vi taler om skærmbilleder, er det næsten altid bedre at bruge PNG-format for at bevare skarpheden og læsbarheden af ​​teksten i billedet.

Så hvilken skal du bruge? Det afhænger af billedtypen og af typen af ​​det websted, du bygger.

Hyr en professionel fotograf

En professionel fotograf kan hjælpe dig med at med at Kvalitetsbilleder af professionelle fotografer vil imponere potentielle kunder og vil hjælpe dig med at skille dig ud fra dine konkurrerende websteder.

Fonts

Når hjemmesiden er klar til at “GO LIVE”, fjernes alle unødvendige plugins, sider, billeder og backend-filer. Det nye websted vil blive sikkerhedskopieret og gemt lokalt, hvis det skulle skulle gendannes. Når det er live, skal du tillade 24-48 timer, før udbredelsen af din nye hjemmeside finder sted. Nogle servere og computer skal opdateres for at se det nye websted, selvom de fleste computere vil se det nye websted med det samme afhængigt af wifi-forbindelsen. Dit hjemmeside login og alle legitimationsoplysninger vil blive sendt til dig via e-mail for at sikre sikkerheden af ​​dine adgangskoder. Selvom dine logins og adgangskoder bliver gemt lokalt, GEM ALLE LOGINS TIL DIN HJEMMESIDE SELV OGSÅ. Efter afslutningen modtager du et link til min “vejen frem” proces, hvor du modtager tip og tricks til markedsføring af dit nye websted og også oplysninger om BuddyCare vedligeholdelses- / sikkerhedsplan, som jeg varmt kan anbefale til alle mine kunder.

Har du nogen spørgsmål, så ring eller Skriv!

Translate »