CSS Design webpage

KOM GODT FRA START!

1) DETTE SKAL JEG BRUGE FOR AT komme i gang:

Webbuddy logo

Dit Logo

PNG, SVG, PDF, EPS eller JPEG i høj opløsning hvis muligt

Webbuddy logo

Hosting-login

Dit login til din hosting-konto og / eller Cpanel-login

Webbuddy logo

Wordpress-login

Hvis der i øjeblikket er en WordPress-installation

Webbuddy logo

Billeder

Billeder som du gerne vil bruge til det nye websted

Webbuddy logo

Branding

Har du er brand stil, farve eller speciel grafik der skal bruges

2) Dropbox

Dropbox

Dropbox er en fantastisk online billed- / fildelingsplatform. Dette er ikke nødvendigt for hvert projekt, men hvis du har mere end 15-20 billeder til dit websted, eller hvis de er for store til at sendes via e-mail, kan vi bruge dropbox.

Vi kan også bruge dette til at dele vigtige logins og legitimationsoplysninger i stedet for at sende via e-mail.

Jeg opretter en mappe til projektet og deler mappen med dig via e-mail. Du kan uploade alle billeder og filer der.

3) Design processen

TRIN 1 - LAYOUT OG DESIGN

En stor og tidskrævende del af hjemmeside design ligger i at lave layoutet, strukturen og designet af hjemmesiden. Jeg opretter rammerne for hjemmesiden og sender den og evt. undersider til godkendelse hos dig.

TRIN 2 - UDVIKLING

Når hjemmeside layout og design er godkendt, så vil jeg gå videre med programmeringen af alle sider, funktionalitet og den responsiv kode, så jeg sørger for, at dit websted ser godt ud og fungerer pænt på tværs af alle enheder og webbrowsere.

TRIN 3 - REVISIONER OG REDIGERINGER

Når webstedet er klar til den endelig gennemgang, så vil vi sammen gennemgå hver en side, og vi kan foretage detaljerede redigeringer, indtil webstedet er revideret helt og du er tilfreds med det hele.

4) Forberedelse af lancering af hjemmeside

 

Når hjemmesiden er klar til at “GO LIVE”, fjernes alle unødvendige plugins, sider, billeder og backend-filer. Det nye websted vil blive sikkerhedskopieret og gemt lokalt, hvis det skulle skulle gendannes. Når det er live, skal du tillade 24-48 timer, før udbredelsen af din nye hjemmeside finder sted. Nogle servere og computer skal opdateres for at se det nye websted, selvom de fleste computere vil se det nye websted med det samme afhængigt af wifi-forbindelsen. Dit hjemmeside login og alle legitimationsoplysninger vil blive sendt til dig via e-mail for at sikre sikkerheden af ​​dine adgangskoder. Selvom dine logins og adgangskoder bliver gemt lokalt, GEM ALLE LOGINS TIL DIN HJEMMESIDE SELV OGSÅ. Efter afslutningen modtager du et link til min “vejen frem” proces, hvor du modtager tip og tricks til markedsføring af dit nye websted og også oplysninger om BuddyCare vedligeholdelses- / sikkerhedsplan, som jeg varmt kan anbefale til alle mine kunder.

Har du nogen spørgsmål, så ring eller Skriv!

Translate »