Hjemmeside spørgeskema

Questionnaire picture for webpage

Hjælp os med at hjælpe dig!

Alle hjemmesider er forskellige, og for at sikre os at du får den korrekte hjælp og den hjemmeside som du ønsker, så har vi lavet dette spørgeskema, som vil hjælpe med at afklare og afdække dine behov.

Vi forventer ikke at du har alle svarende til spørgeskemaet eller at dine svar er endegyldige, men det hjælper os meget når vi skal starte et på et nyt og fantastisk eventyr sammen.

– Kim din WEBbuddy.dk

Udfyld venligst nedenstående spørgeskema for at vi kan hjælpe dig bedst muligt!

Vil du selv eller er der en anden der vil redigere sider eller håndtere hostingen?

Hvis du selv vil ændrer, opdaterer eller administrerer din hjemmeside, hvordan er dit tekniske teknikniveau så?

10 + 12 =

Hvad sker der nu?

Når vi har modtaget dit udfyldte spørgeskema så vil vi nøje gå dine svar i gennem for at se ad om WEBbuddy’s services matcher dine behov. Derefter vil vi vende tilbage til dig enten med et tilbud eller for at stille uddybende spørgsmål til dine besvarelser.

Dernæst begynder design og idefasen hvor vi finder ud af hvordan din hjemmeside skal se ud, hvilke farverder skal benyttes og meget mere… 

Hos WEBbuddy er vi kun interesserede i at du er tilfreds, derfor er dit ønske vores ypperste mål!

HVAD BLIVER DET NÆSTE STEP I MIT FORLØB?

Kan du redesigne min gamle side?

Ja! Der er ikke noget så sjovt som at omdanne et websted til et moderne, responsivt og smukt websted, der konverterer besøgende til kunder. Fortæl os det, og vi vil meget gerne diskutere dette med dig.

Hvordan faktureres projekter?

De fleste projekter faktureres per opgave, hvor 50% betales ved projektstart og de sidste 50%, når webstedet er live. Vi sender en faktura på e-mail, så kan du vælge at betale med PayPal, kreditkort eller via bank.

Laver WEBbuddy logo design og branding?

Vi arbejder med mange samarbejdspartnere, der er gode til logo-design og branding, og vi vil være glade for at håndtere projektet for dig og koordinere det med din hjemmeside. Fortæl os hvilke ideer du har, og vi kan få noget godt sammensat til dig.

Hvor lang tid tager det at bygge et websted?

Vi prøver at arbejde inden for en tidsramme der passer dig og planlægger et normalt udviklingsforløb over seks uger, fra du kontakter os til, når sitet er live. En masse faktorer kan dog påvirke denne process, som bestemmes og koordineres i vores møde, når vi diskuterer projektet og dets mål.

Vil jeg være i stand til at se min hjemmeside undervejs i udviklingen?

Absolut! Vi holder løbende statusmøder og vi holder dig i løkken i designfasen. Vi elsker at høre din feedback og vi vil gøre alt for at sikre, at det hele er perfekt, inden webstedet lanceres på internettet.

Translate »