Buddy Help

 

Buddy Help er tjenester til alle, som ikke selv har en IT-kyndig tilgængelig og som eksempelvis kan håndtere opsætning eller vedligehold af DNS, E-mail eller CMS-system.

 

Hos WEBbuddy forstår vi, at webtjenester ikke kun handler om domæne, websted, webhosting og servere. Webtjenester handler om mennesker og tilfredshed. Vi forstår, hvad det kræver at gøre dig glad. Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi tilbyder hjælp til webtjenester, og vi kan hjælpe med alt lige fra registrering af domænenavne, webhostings tjenester, webdesign til online marketingtjenester.

Du betaler pr. opgave. Ingen løsning = pengene tilbage.
(Gælder ikke individuelle konsulenttimer såsom “Individuelt online-møde” eller lignende produkter, hvor resultatet ikke er fastlagt på forhånd.)

Vores tanke med Buddy Help er, at du ikke behøver lede efter en dyr IT-konsulent for at hjælpe dig med dine tjenester.

Klippekort

Som noget nyt, så tilbyder WEBbuddy nu klippekortløsninger til sine buddies.

Så hvis du synes at det virker uoverskueligt og svært, at opdatere et blog indlæg, rette noget på hjemmesiden eller generelt bare har brug for sparring eller noget andet som driller, så er klippekortet måske noget for dig

NB! Klippekort er gyldige i et år fra købsdatoen.

BuddyCare Serviceaftale

En BuddyCare Serviceaftale er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at sidde og vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Med BuddyCare Serviceaftale, kan du trygt glemme alt om opdatering, monitorering af sikkerhed og backup. Det klarer vi for dig.

  • Opdatering af WordPress
  • Opdatering af software og plugins
  • Månedlig gratis backup (daglig backup kan tilkøbes)
  • Monitorering af sikkerhed
  • Hurtig hjælp ved fejl på hjemmesiden

Priser fra DKK 2999/ex. moms

ved 12 måneders aftale

Opgaver vi kan løse

Du betaler pr. opgave. Ingen løsning = pengene tilbage.
(Gælder ikke individuelle konsulenttimer såsom “Individuelt online-møde”
eller lignende produkter, hvor resultatet ikke er fastlagt på forhånd.)

Alternativt se vores klippekortsløsninger ovenover!

Hjemmeside-flytning

Vi ved, at det kan være svært at flytte fra et webhotel til et andet. WEBbuddy er din ven som kommer og hjælper med at flytte din hjemmeside og relaterede filer til sit nye hjem og sørger for, at det hele er online og fungerer.

E-mail opsætning

Uanset om du bruger Outlook, Apple mail, mobilen eller en anden e-mail klient, så kan vi hjælpe dig med at sætte alle indstillinger op.

Hjemmeside-konvertering

Har du en gammel hjemmeside som trænger til at blive flyttet til en ny og moderne platform?

Vil du flytte fra dit nuværende CMS system til et nyere, sikrere og mere moderne, så kan vi flytte dit indhold fra din gamle platform til f.eks. WordPress. 

DNS-konfiguration

WEBbuddy kan hjælpe dig med at konfigurere dine DNS poster, så du hurtigst muligt kan få sat en service korrekt op. Dette kunne f.eks. være, at du skal have domænet til at pege mod et andet sted end hvor du bliver hostet.

WP Safe Site Service

Da WordPress er et af de mest brugte CMS systemer, er det også det som oftest kan blive hacket. 

Lad WEBbuddy hjælpe dig med at sikre din hjemmeside. 

E-mail flytning

WEBbuddy kan hjælpe dig med at flytte indhold fra din email service til en anden udbyder, hvis du skulle have brug for hjælp til dette.  

WordPress Updates

WEBbuddy kan hjælpe dig med at sikre din hjemmeside bedst muligt ved at sørge for at opdatere WordPress og plugings. Vi hjælper også gerne med opsætnignen af f.eks et nyt plugin.

 

SSL installation

Hvis du har købt et SSL certifikat og skal have det installeret på dit domæne, så sørger vi for at få det installeret korrekt, så dine besøgende kan surfe på din hjemmeside med https.

Webshop hjælp

WordPress webshop shopmodul giver mulighed for, at du kan sælge produkter eller ydelser.

WEBbuddy kan hjælpe dig med din webshop, hvis den driller.

Sociale Medier

Funktioner såsom chat, sociale medier, formularer og kort kan hurtigt og nemt integreres på din hjemmeside for at holde brugerne engagerede og aktive. 

Har du brug for et online-møde?

Spørg os om hvad som helst! Vi lytter og løser jeres problemer.
Buddy Help er på timebetaling og sker over telefonen og via skærmdeling.

8 + 3 =

Translate »